[مریم رضاخواه ] فارِس تمیمی شد منجی؛ جانش را داد تا زندگی ببخشد. حالا نام فارِس تمیمی در لیست قهرمانان ، جا خوش کرده است. مرد فداکار خوزستانی جانش را فدای نجات ٣نفری کرد که داخل خودرویی روی ریل قطار گرفتار شده بودند، شجاعت را با تصمیم سرنوشت سازش گره زد و شد قهرمان. او پس از نجات آخرین سرنشین، در برخورد با قطار جان باخت. ١٠ روز از جانفشانی فارِس می گذرد و داستان فداکاری اش دهان به دهان می چرخد. خانواده اش اما نمی دانند با این غم چه کنند ٣ فرزند فارِس در حسرت آغوش پدر هستند؛ سه خواهر و برادر نمی توانند با این دلتنگی و داغ کنار بیایند. داغ بزرگی که هیچ تسکینی برایش نیست. خانواده تمیمی بدون دلگرمیهای پدر، روزگار سختی را میگذرانند. پدری که سخت کار می کرد تا هزینه های زندگی را تامین کند. تنها خواسته خانواده اش از مسئولان این است که او را در زمره شهدا به حساب بیاورند. مسئولان نیز وعده هایی داده اند اما آیا این وعده ها،محقق می شوند؟
رعد تمیمی برادر کوچکتر فارس است. غم و ناباوری هنوز بر دلش سنگینی میکند. اشک هر لحظه میهمان چشمانش است. به «شهروند» می گوید: «ما در شهرک خیطالرواس از توابع شهرستان باوی در خوزستان، زندگی می کنیم. برادرم در گذشته در شهرداری کار می کرد اما او را بیرون کردند . مدتی بود که در میدان میوه تره بار کارگری می کرد. ساعت ٥ یا ٦ غروب می رفت ساعت ٢ نصف شب به خانه می آمد . ما ٥ برادر هستیم که برادرانم ازدواج کرده اند و همه در خانه پدری مان زندگی می کنیم. روزگار سختی داریم اما تلاش می کنیم تا از پس هزینه های زندگی بر بیاییم.»
رعد با یادآوری آن لحظات وحشت، غمی بیامان گلویش را چنگ میزند و به سختی از آخرین دقایق زندگی برادرش میگوید: «بعداز ظهر شنبه پنجم آبان ماه، به همراه پسر دایی ام سوار موتور شدند و مثل همیشه به سرکار رفتند. او در امتداد راهآهن در محدوده جاده اهواز – دغاغله از موتور پیاده شد تا پیاده خودش را به محل کارش برساند که ناگهان یک خودروی پژوپارس کنار ریل قطار واژگون شد. فارس خود را به سمت سرنشینان رساند و آنان را از خودرو بیرون کشید یکی از سرنشینان کنار ریل افتاده بود. فارس می خواست به او کمک کند که پله لوکوموتیو به او برخورد کرد و جانش را گرفت. حالا ٣ بچه برادرم یتیم شده اند. مسئولان به خانه مان می آیند. شرایط زندگی ما را می بینند. وعده هایی می دهند اما مشخص نیست آیا این وعده ها محقق می شود یا خیر؟ تنها چیزی که از مسئولان می خواهیم این است که برادرم را مانند علی لندی قهرمان ایذه ای، شهید حساب کنند.»
محمد زهیری یکی از دوستان فارس است. او از ٢٠ سال پیش، همسایه فارس و خانواده اش بوده است. او به «شهروند» می گوید: «پس از این حادثه ٣ سرنشین پژو برای مداوا به بیمارستان انتقال یافتند اما از سرنوشتشان خبر نداریم. هرچه هم از پلیس پرس و جو کردیم اطلاعاتی به ما ندادند. خودشان هم سراغی از فارس و خانواده اش نگرفتند. اما خانواده فارس وضعیت مالی خوبی ندارند. حالا هم ٢دخترش به نامهای نرگس ١٠ساله و بیان ٤ ساله و یک پسر ١٢ساله به نام مهدی بی پدر شده اند. مسئولان زیادی به خانه فارس
می آیند اما خانواده فارس حال و روز خوبی ندارند. با جان باختن فارس همه زندگی آنها نیز از بین رفته است.»
حمایت از خانواده تمیمی پیگیری می شود
سید محمد رضا موالی زاده، استاندار خوزستان در دیدار با خانواده این جوان فداکار گفته است که اقدام مرحوم تمیمی یک کار فداکارانه و ایثارگرانه بود و مرگ شهادت گونهای داشت. او از از صدا و سیما و رسانهها خواسته تا این اسوههای فداکاری و از جانگذشتگی را به جامعه معرفی کنند.
او بر پیگیری برای حمایت از خانواده این جوان فداکار خوزستانی خبر داد:« همچنین موضوع پیگیری پرداخت دیه مرحوم تمیمی نیز از راه آهن پیگیری خواهد شد.»
راه آهن چه اقداماتی انجام داده است؟
علی قنبرزاده، مدیر کل روابط عمومی راه آهن نیز به «شهروند» می گوید:
«فارِس تمیمی به دلیل نجات سرنشینان یک خودرو وارد حریم ریلی شد اما این حادثه در هر شرایطی که به وجود آمده نقض ماده ١٠ و ١١ و ١٤ قانون ایمنی راه ها و راه آهن است.
عبور از روی خطوط راه آهن و ورود در محوطه ایستگاه ها و كارخانه ها و تأسیسات فنی راه آهن به جز سكوهای مسافری و گذرگاه ها و معابر مجاز واقع در ایستگاه ها و در طول خطوط، ممنوع است. بنابراین اگر فردی ورود غیر مجاز به حریم راه آهن داشته باشد ١٠٠ درصد مقصر خواهد بود و هیچ گونه دیه ای نخواهد داشت.» علی قنبر زاده در رابطه با اینکه راه آهن چه اقداماتی برای خانواده تمیمی انجام خواهد داد؟ می گوید: « از آنجایی که در این حادثه راه آهن مقصر نبوده و فارس هم به دلیل فداکاری و نجات خانواده ای دچار سانحه شده است،
راه آهن به دلیل مسئولیت اجتماعی که دارد، حداکثر کمک را انجام خواهد داد.»
پس از پیگیری مستمری پرداخت خواهد شد
خلیلی، مدیر روابط عمومی بیمه تامین اجتماعی خوزستان نیز به «شهروند» می گوید: «خانواده آقای تمیمی باید به شعبه بیمه مراجعه کنند و درخواست مستمری بدهند. به صورت مکانیزه، سوابق بیمه فارس تمیمی،جمع آوری خواهد شد. پس از بررسی های کارشناسان و بر اساس قانون، مستمری به خانواده تمیمی پرداخت خواهد شد.»