مخاصمه، تغییرات اقلیمی و تخریب محیط زیست
گزارش صلیب سرخ جهانی از آثار تغییرات اقلیمی بر تشدید نیازهای انسانی در خاورمیانه و نزدیک
به گزارش کمیته بین المللی صلیب سرخ از ژنو، دمای بالا و منابع کمیاب آب شیرین، خشکسالی و بارندگی شدید به طور فزایندهای در سراسر منطقه در حال گسترش است و مخاصمات طولانی مدت ظرفیت سازمانی در حاکمیت محیطی را تضعیف میکند و به منابع طبیعی آسیب وارد میسازد.
شهروند آنلاین؛ بر اساس گزارش جدید کمیته بینالمللی صلیب سرخ و صلیب سرخ نروژ، اقدامات اقلیمی در خاورمیانه در مناطقی که تحت تأثیر مخاصمات مسلحانه قرار گرفتهاند بسیار ضعیف است، و شکنندهترین و بیثباتترین مکانها تقریباً به طور کامل از اعتبارات مالی مؤثر در این خصوص بیبهرهاند.
دسترسی به آب پاکیزه دشوارتر میشود و نظامهای معیشتی مختل شده است. اثرات بهداشتی مانند سوء تغذیه، بیماریهای قابل انتقال از طریق آب و بیماریهای تنفسی به طور نگران کننده ای در حال افزایش است.
فابریزیو کاربونی، مدیر منطقهای کمیته بینالمللی صلیب سرخ در منطقه خاورمیانه و نزدیک گفت: «مرگ، جراحت و ویرانی، آثار مخرب و شناختهشده مخاصمات مسلحانه است.
چالشهایی که ساکنان باید تحمل کنند و به دلیل ترکیب وحشتناک مخاصمه، تغییرات اقلیمی و تخریب محیط زیست بر آنها فائق شوند کمتر شناختهشده است.»
گزارش جدید نشان میدهد که چگونه پیامدهای انسانی تخریب محیط زیست و تغییرات اقلیمی با مخاصمات مسلحانه در خاور نزدیک و میانه تشدید میشوند.
عنوان این گزارش که از طریق مشارکت بین کمیته بینالمللی صلیب سرخ و صلیب سرخ نروژ، همراه با کمک فنی از مرکز اقلیمی صلیب سرخ و هلال احمر تهیه شده است، «انجام سازگاری مناسب: رسیدگی به اثرات ترکیبی تغییرات اقلیمی، تخریب محیط زیست و مخاصمه در خاورنزدیک و میانه،» نام دارد.
خانم آن بِرگ، دبیرکل صلیب سرخ نروژ گفت: «این گزارش جدید، بر چالش فوریِ سیاستگذاران در مقابله مستقیم با چالش اقلیمی منطقه تاکید دارد. توزیع مالی کنونی آب و هوا تقریباً به طور کامل شکنندهترین و ناپایدارترین مناطق را نادیده گرفته است. از دیدگاه بشردوستانه روشن است که این شرایط باید تغییر کند.
این گزارش که متن کامل خلاصه سیاستگذاری را در بر دارد از طریق این لینک قابل دسترس است.
// انتهای پیام
صلیب سرخ چگونه از پزشکی قانونی استفاده می کند؟